Mezitli'de Cumhuriyet Doğa yürüyüşü coşkuyla gerçekleşti

Mersin

Mezitli Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü, gerçekleştirdi. 

Mezitli Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümü kapsamında Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü, gerçekleştirdi. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlarla birlikte marşlar eşliğinde yürüyerek Cumhuriyet coşkusunu paylaştı. Kalfe Mezarlığı’ndan başlayan yürüyüş, Kuyuluk Piknik Alanı’nda sona erdi.

Etkinliğe katılan vatandaşlar hem doğanın tadını çıkardı hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doğayla iç içe yaşadı. Yürüyüş sonrası, katılımcılara yöresel üretici kadınlar tarafından sıkma ikramı yapıldı. Etkinliğin ardından, Ortadoğu Hastanesi katkılarıyla düzenlenen yoga etkinliğiyle vatandaşlar doğanın tadını çıkardı. 

Yoga etkinliğine destek veren hekimler arasında, Ortadoğu Hastanesi’nden Kardiyoloji Uzmanı Dr. Zekiye Asuhan Kara, Psikolog Aylin Alav Kanatlı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Dr. Özge Akça, Psikiyatri Uzmanı Dr. Bilge Kara ve hastane yönetiminden Dr. Emre Ali Kodan yer aldı. Uzmanların katılımıyla, vatandaşlar sporun yanı sıra aynı zamanda sağlık konularında da bilgi aldı.

‘’DOĞA İLE İÇ İÇE, CUMHURİYET COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞADIK’’ 

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Cumhuriyetimizin 101. yılını böyle anlamlı bir etkinlikle kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Doğa ile iç içe, Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşadık. Tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 29 Ekim’de diğer etkinliklerimizde görüşmek dileğiyle..” dedi.

Vatandaşlar, sağlıklı bir yürüyüş ve yoga etkinliği ile hem Cumhuriyet coşkusunu paylaştı hem de huzur dolu bir gün geçirdi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.