Mersin’in tarihi ve turistik güzellikleri, VR gözlükle daha yakın

Mersin

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesini hayata geçiriyor.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesini hayata geçiriyor. Alışveriş merkezlerine kurulan etkinlik alanı ile vatandaşlar, kenti VR gözlükle deneyimleme ve daha yakından tanıma fırsatı buluyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi, ‘Sanal Gerçeklik Yöntemi ile Bilişim Tabanlı Mersin Tanıtım’ projesini vatandaşların hizmetine sunuyor. Alışveriş merkezlerine kurulan etkinlik alanı ile vatandaşlar, kenti gözlükle daha yakından tanıma fırsatı buluyor. VR gözlükle deneyimlenen projede, kentin tarihi ve turistik noktaların yanı sıra doğal güzellikler sanal gerçeklik yöntemiyle gösteriliyor.

VR Mersin uygulamasını kullanarak tüm şehri görme imkanı bulan vatandaşlar, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

-Alper Duman : “Çok hoşuma gitti. Mersin’in tanıtımı adına gayet güzel bir etkinlik olmuş.”

-Serkan Görüşük: “Güzel bir deneyim. İlk defa kullanan biri için farklı bir etkinlik. Gençlere hitap edecek güzel ve farklı etkinlikler uygulanıyor.”

-Anıl İzci: “Etkinlik çok güzel. Tamamen gerçekçi hissettiriyor. Efsane Başkan’ımız geldiğinden beri çok güzel etkinlikler gerçekleştiriyor. Hem halka hem de insanlığa çok faydalı olmaya çalışıyor.”

-Mehmet Bat: “Güzel bir uygulama. Görmediğim çok yer vardı, gördüğüm yerler de vardı. Harika bir deneyimBen Vahap Bey’in çalışmalarını çok beğeniyorum, çok memnunum.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.