Özgür Özel'den, Devlet Bahçeli'ye HÜDA PAR sorusu

Gündem

Balıkesir Susurluk Belediyesi'nde açıklamalarda bulunan CHP lideri Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, anayasanın ilk 3 maddesini hedef alan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu hatırlattı. Özel ayrıca, dünkü açıklamaları gündem olan Bilal Erdoğan'a da yanıt verdi.

Özel, konuşmasında "Anayasanın 4'üncü maddesine karşıyız" diyerek ilk 3 maddeyi hedef alan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu hatırlattı.

Özel, "3-5 oy uğruna olmadık işler yapıldı, yapılmaya devam ediliyor. Onunla bununla ittifak. En güzel ittifak bizim ittifakımız, Türkiye İttifakı. Bir ittikak da HÜDA PAR. Kadının seçme seçilme hakkına karşı çıkan HÜDA PAR, çıkmış Anayasanın ilk 4 maddesine karşıyız diyor. Seçim zamanı susturdular. Şimdi Anayasanın 4. maddesine karşıyız diyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti başkenti Ankara'ya karşılar. Bayrağa karşılar, İstiklal Marşı'na karşılar, Cumhuriyet'e karşılar" dedi.

BAHÇELİ'YE ZOR SORU

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sorular yönelten Özel, "Mikroba sen niye hastalık yapıyorsun diye hesap soramazsın. Mikrop mikroptur. Ama milliyetçi müfafazakarım diyenler... Bahçeli'ye soruyorum. Sen bu HÜDA Par'a ne diyorsun. Kimler kimlerle beraber?" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.