Bursa Büyükşehir'den öğrencilere eğitim ve kırtasiye desteği

Bursa

 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatına katkıda bulunmak için hayata geçirdiği ‘Eğitim Desteği’ne başvurular başladı.

 Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatına katkıda bulunmak için hayata geçirdiği ‘Eğitim Desteği’ne başvurular başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere ve velilere de destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilere ve ailelerine verilecek ‘Eğitim Desteği’ne başvurular başladı. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde aktif öğrencisi bulunan veliler, kendi kimlik bilgileriyle 16-31 Ağustos arasında başvuru yapabilecek. Ön başvuru aşaması tamamlanan başvurular için, İçişleri Bakanlığı e-Belediye Bilgi Sistemi üzerinden araştırma yapılacak. Destek talepleri ile ilgili başvurular, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Yönetmeliği'nde belirlenen kriterlere göre sonuçlandırılacak.

Vatandaşlar, 'https://bbbsosyalyardimlar.bursa.bel.tr/' adresinden detaylı bilgi alıp başvuru yapabilecek.

Yorumlar (6)

Nejla kaya 1 Ay Önce

Kırktasiye yardımı

Sevda dogan 1 Ay Önce

Kırtasiye yardımı

Neslihan çaglayan kırtasiye... 1 Ay Önce

Herşey için teşekkür ederim

Sefer ciloğlu 6 Gün Önce

4 çocuğum var hepsi okula gidiyor tek çalışıyorum bana Bursa büyükşehir belediyesi kirtasiye yardımı vermedi yazık üzüldüm 4 çocuguda okuyan insana vermiyorlar sa kime veriyolar anlamadim yoksa bu gerçek degilmi şovmu

Nurgül tok 4 Gün Önce

Benim 4 tane çocuğum var benim de okuyorlar bende kırtasiye yardımı istiyorum

Leyla.bisen 22 Saat Önce

Mustafa Bozbey teşekkürler kırtasiye yardımı. Aldım iyki varsın büyük şehir belediyesi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.