Antalya Büyükşehir'e bağlı Karavan Park’a tatilci akını

Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Sahili üzerinde hizmete açtığı Karavan Park, tatilcilerin gözdesi oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Sahili üzerinde hizmete açtığı Karavan Park, tatilcilerin gözdesi oldu. Yaz mevsimi ile birlikte bayram tatilini de fırsat bilen vatandaşlar, parkta tatil yapmanın keyfini çıkarıyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, karavan tatilcilerine güzel bir alan yaratmak için 2023'te Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde hizmete açtığı Karavan Park, havaların ısınması ve bayram tatiliyle birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Yaz aylarına girilmesiyle birlikte karavanlarını garajlarından çıkaran tatilciler, Büyükşehir Belediyesi'nin parkını tercih etti. Açıldığı günden bu yana yaklaşık 36 farklı ülkeden 2 bin 500 karavan ve  misafir ağırlayan park, bayram tatilinde tamamen doldu. 

Konforlu ve güvenli tatil

Konyaaltı sahiline yakın konumuyla ilgi odağı olan park, 4 bin 144 metrekare alana ve 65 karavan kapasitesine sahip. Avrupa Karavancılar yol Ağı'na bağlı olan park, ağın sağladığı ulaşım kolaylığı ile birçok yabancı turisti de ağırlıyor. Park, elektrik, altyapı, tuvalet, banyo, çamaşırhane, gri su gideri ve mutfak gibi imkanlar ile misafirler tüm ihtiyaçlarına karşılıyor. Sunulan imkanlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren tatilciler, bu alanda, yazın tadını çıkarıyor.

Örnek olsun

Ailesiyle birlikte İstanbul’dan gelen Adem Şahin, parka ilişkin şunları söyledi:

“Buraya geldiğimizde güler yüzlü personel tarafından hemen gri su gideri, elektrik hattı vs. gibi ihtiyaçlarımız karşılandı. Buranın denize de bu kadar yakın olması bizi çok sevindirdi. Konyaaltı Sahili’ne kolay bir şekilde ulaşım sağlayabiliyoruz. Çocuklarımız buranın orta alanında rahat hareket edip, güzel zaman geçiriyor. Her türlü imkanımız var. İçeriye sivil araç alınmaması da çok güzel, burada kendimizi güvende hissediyoruz. Karavan Park’tan çok memnunuz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir yer yapması, önemli bir ihtiyacı karşıladı. Umarım diğer şehirlere de örnek olur. Bu kadar düzenli bir tesisi bulmak çok zor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.